Hvorfor er det så mange som følger falske forkynnere?

Du har kanskje lagt merke til det. Tv sendinger fra store megakirker som rommer titusener av mennesker. Fremme i senter står en rik, smilende tv pastor og lover gull og grønne skoger. Joel Osteen, Todd Bentley, Benny Hinn, TD Jakes, Joyce Meyer, Paula White, Fred Price, Creflo Dollar, Kenneth Copeland, Robert Tilton, Juanita Bynum, Paul Crouch og Eddie Long i sammen med hundrevis av andre såkalte velstandsforkynnere.

Bibelen er klar på at det vil være mange som kaller seg kristne, men som ikke er det. De gir et inntrykk av å være kristne, men likevel er de ikke det.

Det kan hende at det er Gud sin måte å skille sauene fra geitene. Falske kristne samler seg på et sted, slik at de ikke skal forpeste våre kirker med deres falske tro og lære om penger, lykke, helse og egosentrisk selvdyrking.

For «ikke alle som sier til meg: Herre! Herre! Skal komme inn i himlenes rike, men den som gjør min himmelske Fars vilje.» Det er mange som «skal si til meg (Jesus) på den dag: Herre! Herre! Har vi ikke talt profetisk ved ditt navn, og utdrevet onde ånder ved ditt navn, og gjort mange kraftige gjerninger ved ditt navn? Og da skal jeg vitne for dem: Jeg har aldri kjent dere; vik bort fra meg, dere som gjorde urett!» Matt 7, 21-23

Ronny R. Larsen

About Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

Legg gjerne igjen en kommentar, men husk å bruke søkemotoren før du stiller et spørsmål. Bruk helst ditt riktige navn, så sant du ikke ønsker å være anonym.