Skip to main content

Evolusjonisme: Eksisterer det mellomledd mellom apen og mennesket?

I enkelte skolebøker og andre vitenskapelige bøker kan vi se illustrasjoner over evolusjonsleddene mellom ape og frem til mennesket,  men alt dette er kun illustrasjoner. Det eksisterer ingen mellomledd.

Nesten alle eksperter er enige i at Lucy kun var en 3 fot høy sjimpanse. Heidelbergmannen ble bygget fra et enkelt kjeve ben som mange anså til å være fra et menneske.

Nebraskamannen ble vitenskapelig bygget opp fra ei tann. Senere fant de ut at tannen stammet fra en utdødd gris. Piltdownmennesket bestod av en skalle fra et menneske og et kjeveben fra en orangutang.

Pekingmannen skulle visstnok være 500.000 år gammel, men alle bevisene har forsvunnet. Neandertalmannen var en gammel mann som led av leddgikt.

Newguineamannen dateres tilbake til 1970.

Cromagnonmannen er en av de tidligste, fossil med tilsvarende fysikk og hjernekapasitet til en moderne mann, så hva er forskjellen? Og den moderne mannen er et ordentlig geni som tror han stammer fra en ape.

De sier de er kloke, men de endte i dårskap. – Rom 1, 22

Dr. Kent Hovind tilbyr 250.000 dollar til den som kan gi et emperisk bevis for evolusjonen (Se creationtoday.org/250k-offer). Til dags dato har ingen klart det.

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply