Skip to main content
LivetLæreRonny R. LarsenSpørsmål & Svar

Er det galt å banne?

By 28/01/2011januar 9th, 2014No Comments

Før jeg ble frelst, så bannet jeg mye, men det var mest når jeg ble sint eller utålmodig. Det kunne f.eks. hagle ufine ord mot andre bilister, som jeg mente hadde sertifikatet fra postordrekatalogen.

Ha Gud som forbilde, dere som er hans elskede barn.  2 Lev i kjærlighet, slik Kristus elsket oss og ga seg selv for oss som en offergave, en velluktende duft for Gud.3 Hor, all slags urenhet og grådighet må det ikke engang være tale om hos dere. Slikt sømmer seg ikke for hellige.  4 Rå ord, tåpelig tale og grovt snakk er også upassende. Si heller takk til Gud!
Ef 5, 1-4

Da Jesus kom inn i livet mitt, ble mitt syn på banning forandret. Det skjedde gradvis, av seg selv, som en del av frelsen. Det betyr ikke at vi er perfekte, men skjellsord og banning er ord som brukes negativt. Som kristen er det ikke riktig å banne. Hva andre gjør, får de stå for selv.

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply