Skip to main content

«Du tror at så snart jeg ble unnfanget, så var jeg fortjent til å bli torturert i en evig ildsjø fordi en kvinne som ble laget av et ribbein og en mann som ble laget av gjørme, spiste en magisk forbudt frukt som en snakkende slange lurte dem til å ete?» Ken Scherer

I stedet, så tror du at du er en snakkende primat[1. «Humans are primates and it is important to consider our behavior within the evolutionary context of other primates.» Scientific American, Ask the Experts, May 8, 2006, http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=are-humans-the-only-prima], en fetter av bananer[2. Richard Dawkins «It is a plain truth that we are cousins of chimpanzees, somewhat more distant cousins of monkeys, more distant cousins still of aardvarks and manatees, yet more distant cousins of bananas and turnips.» The Greatest Show on Earth: The Evidence for Evolution], som er laget fra støv[3. Physics Central: «How much of the human body is made up of stardust?» «We can conclude that 93% of the mass in our body is stardust.»  http://www.physicscentral.com/explore/poster-stardust.cfm], og at du selv er et produkt av et kjempe smell av varm stein som magisk ga liv fra der det ikke var noen liv (vitenskapelig umulig), og som spant rundt gjennom universet inntil det til slutt endte opp på en planet som var laget uten noen nødvendig årsak.

Du ser, bevisbyrden ligger hos den som tror på evolusjonen. Du er den som tror. Jeg tror ikke. Konventer meg. Gi meg observerbare beviser for den Darwinistiske evolusjonen som ikke trenger «tro». Bare gi meg ett eneste observerbar bevis (den vitenskapelige prosessen) som ikke er tro bygget på overbevisning.

Vær vennlig å ikke gi meg linker til to dusin nettsider eller videoer. Jeg ønsker kun et eneste del av empirisk bevis for at evolusjonen ikke er basert på tro. Når jeg snakker om «Darwinistisk evolusjon» så mener jeg ikke møll som forandrer seg til møll i forskjellige farger. Det er ikke en art som endrer seg til noe annet enn en møll. De er fremdeles møll. Jeg mener ikke hunder som forandrer seg til andre hunderaser. De er fremdeles hundedyr. Ikke mener jeg bakterier som forandrer seg til en ny bakterie. Det er ikke den Darwinistiske evolusjon. Det har ikke vært en artsendring til en ny art.

I de siste tohundre år etter at Darwin la frem hva han fryktet kunne være en «fantasi», så har det vært ingen beviser for at en art har endret seg til en annen art enn seg selv. Evolusjonen er en falsk vitenskap som står bak skjørtet til ekte vitenskap. Evolusjonen er ikke observerbar, den har aldri blitt bevist og den kan ikke bli bevist. Det er tro som har blitt plassert feil. Hvis du er uenig, så bevis det motsatte.

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply