Skip to main content

«Hei. Jeg skulle ønske jeg trodde på Jesus, Gud og alt det der, for tanken på døden er skremmende. Min bestefar, som jeg var veldig nær, døde for noen måneder siden. Det er vanskelig å forsone seg med at han bare er borte. Jeg ser ingen beviser og Bibelen sier at voldtekt er greit. Du kan sikkert si at det tilhører det gamle testamentet og du kan sikkert ignorere det at Jesus sa at loven fra det gamle testamentet står fast. Det betyr bare at Bibelens Gud på et tidspunkt mente voldtekt var greit. Det betyr at andre mennesker, tilfeldige mennesker, har en bedre moral enn Bibelens Gud.»

Her er bibelverset fra Mosebok 22: 28-29: «Når en mann treffer en pike som er jomfru og ikke forlovet, og han tar henne og ligger med henne, og de blir oppdaget, skal mannen som hadde samleie med piken, betale hennes far femti sekel sølv fordi han krenket henne. Hun skal være hans kone, og han må ikke skille seg fra henne så lenge han lever.»

Legg merke til at verset ikke nevner voldtekt. Uttrykket «og de blir oppdaget», viser at det var frivillig sex. De hadde begge gjemt seg. I dag kaller vi det et «haste» bryllup. Du er nå tilbake til din frykt for døden og du må møte en hellig Skaper som ser hele ditt tankeliv. Du må møte Han som anser det å se på noen andre av lyst, enn den du er gift med, som det samme som å begå utroskap i ditt hjerte. Slutte å anklage Gud for synd og se til ditt eget hjerte. Ta testen på: www.trengerGud.no

– Ray Comfort

Ray Comfort

Author Ray Comfort

Ray Comfort is the best-selling author of more than 60 books. He is also the co-host of an award-winning television program (with actor Kirk Cameron) which is seen in 123 countries. He has spoken on the subject of atheism at Yale and other prestigious universities, debated on ABC's Nightline, written, God Doesn't Believe in Atheists, The Atheist Test (booklet--over one million copies sold), You can Lead an Atheist to Evidence But You can't Make Him Think, and, Evolution: A Fair Tale For Grownups (Bridge Logos). He was a platform speaker for American Atheists, Inc., at their 2001 National Convention. Ray and his wife Sue live in Southern California. All textual material published with written permission by Living Waters.

More posts by Ray Comfort

Leave a Reply