Skip to main content

Spørsmål: Hvem kan da skape et univers fra intet? En skaper. Men hvordan oppstod da “skaperen”? Det blir akkurat som det du skrev: hvordan kunne en eksplosjon oppstå fra intet.

Jeg har ikke noe imot kristne og deres tro, men teorien bak kristendomen og the big bank har så mange tvilelser. Jeg syntes også at det er merkelig at en eksplosjon oppstod fra intet, men burde ikke de kristne også tenke sånn om gud? Hvordan oppstod skaperen? Jeg er kan vel kalle meg selv en tvilende kristen, jeg vet ikke hva jeg skal tro når jeg tenker slik jeg har skrevet. Når min tid kommer når jeg skal dø, så får jeg svaret mitt da, om himmelen og helvete eksisterer.

Svar: Ingen skapte Gud. Gud er utenfor tid og rom. Han skapte tid, materie, rom og fysikklovene. Himmelen hvor Gud er, er også utenfor tid og rom.

Evigheten er en lang tid å ta feil. Helvetet er en virkelig plass. Det er ikke et midlertidig sted. Det er evig. Ville du solgt et av dine øyne for en million? Nei? Ditt øye er verdifult for deg. Hvor verdifull er da sjelen din for deg? Jesus advarte om hvor alvorlig det er å havne i helvetet. Hvorfor skulle han advare dem om det hvis det kun var et midlertidig sted? Jesus sa at Om ditt høyre øye lokker deg til synd, så riv det ut og kast det fra deg! Det er bedre for deg å miste ett av dine lemmer, enn at hele ditt legeme kastes i helvete. (Matt 5, 29).

Se også: Er det mulig å bevise at helvetet eksisterer?

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply