Skip to main content

Hvordan kan noe eksplodere fra intet? I tillegg strider Big Bang teorien mot termodynamikkens første og andre lov, hvor energi ikke kan oppstå fra intet og entropien blir bare verre.

Du kan jo prøve dette eksperimentet: Tøm garasjen din for alt verktøy og utstyr. Vær sikker på at garasjen er helt tom. Så kan du vente et par år og se om det tomme rommet utvikles til en Mercedes. Hvis det ikke fungerer, så kan du prøve å vente 30 år. Hvis ikke det heller fungerer, så kan du vente 100 år. Eller hva med 100.000 år? Nei foresten, det er best å vente 200 millioner år.

Så nei, Big Bang teorien motbeviser ikke skapelsen. Snarere tvert imot. Den beviser at det står en skaper bak mesterverket.

Jeg ønsker å vite hvordan Gud skapte denne verden… Jeg ønsker å kjenne hans tanker, resten er bare detaljer – Albert Einstein.

Oppdagelsen av en fundamental beveselig naturlov, er en inspirasjon av Gud – Albert Einstein.

Vi må forandre vårt spørsmål om livets opprinnelse til å spørre om oppkomsten av DNA-molekylet. Men en slik intelligent «bruksanvisning» eller arbeidsbeskrivelse, kan ikke godt ha utformet og skrevet seg selv – Tidsskriftet Science.

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply