Skip to main content

Det har det blitt mer og mer populært med det okkulte, både i aviser, ukeblader og tv. Sannsigelser, horoskop, astrologi, engler, reinkarnasjon, new age, spiritisme og falske religioner stiger stadig fram i de norske hjem. I beste sendetid får vi et innblikk hos mennesker som har fått oppleve noe overnaturlig. De snakker åpent ut om gjengangere, spøkelser og minner fra et tidligere liv.

I et av tv-programmene møter vi en plaget, seks år gammel gutt med minner fra et tidligere liv. Han utrykker dem gjennom å tegne bilder fra et tidligere liv. Bildene stemmer overens med både sted og eldre historie. I tillegg preges gutten av raseriutbrudd og angstanfall. Moren klarer ikke å forklare dette, men forteller positivt at det er mer mellom himmel og jord enn det vi forstår.

La meg få si det så tydelig som det er. De som opplever minner fra et tidligere liv, har blitt besatt av en ond ånd (demon). Denne ånden har fulgt med og observert livet til andre i fortiden. Troen på reinkarnasjon er et av målene den onde bruker for å lede oss bort fra Gud.

På en skole, var det en gruppe jenter som begynte å leke med et ouijabrett. Det var ment som et uskyldig eksperiment. En dag stavet brettet en setning: Within a week one of you will be dead (Om en uke vil en av dere dø). Den uken døde en av jentene i en ulykke. Resten av jentene ble naturligvis skremte, og visste ikke hva de skulle gjøre videre.

De som involverer seg i det okkulte (til og med kristne som leser et uskyldig horoskop i et ukeblad), åpner seg selv opp for besmittelse fra en ond åndeverden som er imot Gud.

11 Ingen må drive med besvergelser, spørre gjenferd og spådomsånder til råds eller søke råd hos de døde. 12 For alle som gjør slikt, har Herren avsky for, og det er på grunn av slik styggedom Herren din Gud driver folkene bort fra deg.
5 Mos 18,11-12

31 Dere skal ikke vende dere til gjenferd og spådomsånder og spørre dem til råds, så dere blir urene ved dem. Jeg er Herren deres Gud.
3. Mos 19,31

Å bli urene ved de onde ånder, er det samme som å bli besmittet (besatt, eller under inflytelse av av demoner).

11 Ingen må drive med besvergelser, spørre gjenferd og spådomsånder til råds eller søke råd hos de døde.
5. Mos 18, 11

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply