Skip to main content

«Denne Gud tillater meg å puste? Betyr dette at den samme Gud forårsaker at barn sulter? Hvorfor fortjener jeg, en som ikke tror i det hele tatt, å puste mer enn et barn fortjener en familie som er i stand til å ta vare på det?»

Ray Comfort: Det er nok mat på kloden til å mette alle mennesker, men menneskelig egoisme (synd) er problemet, ikke Gud. Tenk på våre prioriteringer – tenk på hvor mange penger vi bruker på våpen, på vår søken etter intelligent liv i verdensrommet. Det er hundrevis av milliarder av dollar. De pengene kan mette en masse sultne barn.

Se også: «Jeg gjør gode gjerninger. Jeg setter meg ikke ned og ber for folk, jeg hjelper dem som trenger hjelp. Jeg sender ikke bibler til sultende, jeg sender penger slik at de kan kjøpe mat.»

Hvis du tror på evolusjonen, så kan du forholde deg til barna som sulter i hjel. Ditt verdenssyn er «survival of the fittest.» Sult er ikke noe stort problem for deg. Det er en kaldt, hard og brutal tro. Det kristne verdenssynet gir derimot klær til de uten klær, mat til de som sulter, de tar vare på de fattige og helbreder de syke.

Se Evolusjonen vs. God: www.EvolutionVsGod.com

Ray Comfort

Author Ray Comfort

Ray Comfort is the best-selling author of more than 60 books. He is also the co-host of an award-winning television program (with actor Kirk Cameron) which is seen in 123 countries. He has spoken on the subject of atheism at Yale and other prestigious universities, debated on ABC's Nightline, written, God Doesn't Believe in Atheists, The Atheist Test (booklet--over one million copies sold), You can Lead an Atheist to Evidence But You can't Make Him Think, and, Evolution: A Fair Tale For Grownups (Bridge Logos). He was a platform speaker for American Atheists, Inc., at their 2001 National Convention. Ray and his wife Sue live in Southern California. All textual material published with written permission by Living Waters.

More posts by Ray Comfort

Leave a Reply