Skip to main content

Kjære Nicky!

Jeg sitter i fengsel fordi jeg har drevet utukt med mindreårige. I fjor var jeg her fordi jeg hadde solgt og var i besittelse av narkotika. Hva er det som er i veien med meg? Hvorfor gjør jeg slikt som dette? Like før jeg ble tatt siste gang, var jeg med i en motorsykkelgjeng, og jeg håpet at jeg skulle finne lykken der, men det gikk ikke. Kanskje jeg er et håpløst tilfelle.

Damon.

Kjære Damon!

Det som er i veien med deg er at du lever uten Kristus. Gud skapte oss til å ha samfunn med ham, men mennesket velger å snu ryggen til Gud, gjør opprør mot Guds plan og lever livet på sin egen måte. Det er grunnen til all elendighet i verden i dag. Dette opprør mot Guds plan og hensikt kalles SYND. Når et menneske lever i synd i stedet for å leve i rettferdighet, blir livet slik som du opplever det nå.

Men gi ikke opp. Det er ingen håpløse tilfeller. Jesus Kristus elsker deg og døde for dine synder. Alt du har å gjøre er å anerkjenne ham, vende deg fra din synd og be ham å komme inn i ditt liv og forvandle det. Når du gjør det, garanterer jeg deg at ditt liv straks skal bli forvandlet, og den lykken du har lett etter i denne verden, skal du få i frelsens glede.

Nicky.

Kilde: Nicky Cruz, Det Ensomme Nu, 1971, Den kristne bokringen, s. 130-131

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply