Skip to main content

Ingen ting er mer populært for tiden enn sex. Du finner det nesten over alt i avisene, ukebladene, tv, internet, musikk og filmer. Vi lever i en verden som florerer av synd. Vi ser at homofili og pornografi sakte men sikkert blir introdusert som noe som er normalen i samfunnet.

Det som før var utenkelig har nå blitt vanlig. Alle vil gjerne fortelle hva som er riktig og galt. Også i kristne kretser er det delte meninger om hva som er normalt. Skal vi la kulturen og egne meninger bestemme hva som er normalen, eller skal vi ta et utgangspunkt i Bibelen og bønn?

Disse emnene som det er skrevet om, er ofte vanskelige. Det er temaer de fleste kristne lar ligge, og mest sannsynlig med god grunn. Bibelen og ekteskapet er hellig. Dette emnet handler ikke om frelsen, som er det viktigste. Emnet handler om seksuallivet i kristenlivet.

Hvordan skal jeg leve? Hva er rett og galt? Hva forteller Bibelen om det?

Når du blir frelst, vil den Hellige Ånd komme inn i livet ditt. Den, og ikke du, vil forandre deg. Den vil fortelle deg hva som er rett og galt. Kanskje ikke med en gang, men sakte mens den former deg. Hvis det er et emne du er usikker på, så be en bønn til Gud i sammen med din ektefelle.

Jeg og andre sitter ikke nødvendigvis på et fasitsvar, men jeg mener det er viktig å ta utgangspunkt i Bibelen, og ikke egne meninger.

12 Jeg har lov til alt, men ikke alt tjener til det gode. Jeg har lov til alt, men jeg skal ikke la noe få makt over meg.
1 Kor 6, 12

 

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply