Skip to main content

Av Ray Comfort.

Det å være motstander av Bibelen er for mange en bratt bakke hvor de til slutt vil ende sine liv. Det er et særdeles viktig emne, for hvis Bibelen er Guds Ord, så står de er ansvarlige for både utroskap, hor, syndige tanker og begjær (som Bibelen sier er utroskap i hjertet).

Deres tafatte agenda er å bevise at Bibelens Gud skal være urettferdig i hans dom og at dommedagen og helvete ikke skal eksistere. De søker like mye etter sannheten som en mann som holder på å dø av tørst søker etter salt. De ønsker i stedet å føre sin sak for en ond bibel, som de befester seg med det de tror er feil, motsigelser, og grusomheter, osv.

Hvis du forklarer at det bibelske slaveriet var beslektet med å være en tjener for å nedbetale gjeld, så vil skeptikeren bare løpe avgårde for å klippe og lime inn flere problemer han har med Bibelen.

Den eneste effektive måte å overbevise ham på er å gå bort fra hans kranglesyke intellekt (hans kjødelige sinn) og appellere til hans Gudgitte samvittighet som samfunnet har formet. Ta ham gjennom den moralske lov.

Med hjelp av Gud så er målet ditt er å gjøre ham tørst etter rettferdighet. Det var kun da jeg så mine synder (helt tilbake i 1972) at jeg begynte å se at jeg var i fare og hvisket «Hva må jeg gjøre for å bli gjort rettferdig for Gud?» Lovens salt gjorde meg tørst etter rettferdighet som bare kan bli funnet i Kristus.

Se om du er et godt nok menneske til å komme til himmelen på http://trengerGud.no

Ray Comfort

Author Ray Comfort

Ray Comfort is the best-selling author of more than 60 books. He is also the co-host of an award-winning television program (with actor Kirk Cameron) which is seen in 123 countries. He has spoken on the subject of atheism at Yale and other prestigious universities, debated on ABC's Nightline, written, God Doesn't Believe in Atheists, The Atheist Test (booklet--over one million copies sold), You can Lead an Atheist to Evidence But You can't Make Him Think, and, Evolution: A Fair Tale For Grownups (Bridge Logos). He was a platform speaker for American Atheists, Inc., at their 2001 National Convention. Ray and his wife Sue live in Southern California. All textual material published with written permission by Living Waters.

More posts by Ray Comfort

Leave a Reply