Skip to main content

Av Ray Comfort.

Ettersom jeg gråt meg gjennom en granskning om Holocaust for ei ny bok som heter «Hitler, Gud og Bibelen», tenkte jeg at jeg ville avdekke hvorfor Adolf Hitler hatet jødene så intenst. Alt jeg fant ut var en rekke teorier. Ingen visste egentlig sikkert hvorfor hans hat var så enormt. Noen gikk ut i fra at han var overmåtelig sjalu på jødene, fordi mange var i stand til å holde seg økonomisk sikker i løpet av depresjonen i 1929. Andre mener at han var bitter fordi han pådro seg syfilis fra en jødisk prostituert. I boken «Mein Kampf» kalte han det en «jødisk sykdom», og dette førte til spekulasjoner om at han selv kunne ha blitt smittet av sykdommen.

Det er fremdeles de som mener at hans hat vokste ut som følge av at han ble avist, etter at han hadde sendt sine malerier til «Vienna Academy of Fine Art». Hitler hevdet at professorene som avviste ham, var jødiske. Andre holder fast på en annen teori – at «kjernen i hans hat bunner ut i nederlaget for Tyskland i første verdenskrig.»

Det kan hende det var en kombinasjon av hver enkelt teori som oppfostret brannen av hat som fortærte livene til seks millioner jøder. Jeg tror imidlertid at det var enda faktor som bidro som brennstoff til brannen, og det er en som ofte blir oversett.

Adolf Hitler hadde en stor grunn til å drepe jødene. De hjalp ham med å finansiere hans krigsmaskineri. Hver gang han beslagla eiendeler fra velstående jødiske familier, betydde det penger i hans bank. Det lå store penger i dette. Opp til flere milliarder dollar kom direkte fra mordene på jødene. Ifølge de som har tilgang til detaljene, finansiert han hele 30 prosent av den tyske krigen ved å drepe de jødiske familiene og stjele deres rikdommer.

Det jødiske massedrapet på de rike var en ekstremt attraktiv, lukrativ, og lovlig virksomhet i Tyskland, og det rant helt ned til de ikke så fullt rike jødiske familiene. Alt ble tatt med i regnestykket – fra å ta fra dem sine hjem, biler, malerier, sparepengene, trekke ut gulltenner, kutte gullringer fra fingre, til det verdifulle håret på hodene deres. Alt av det ble til slutt store penger for Adolf Hitler og hans sak. Hans store kjærlighet til penger ga ham den makten han så lenge etterlengtet. Det var like så oppslukende som hans hat mot jødene.

Her er enda et mysterium som jeg er sikker på har etterlatt mange i et dilemma. Hvorfor er de som er involvert i abortindustrien så utrolig nidkjær for en kvinnes rett til å velge abort? De har entusiasmen til religiøse fanatikere. De presser politikerne til å være for abort. De engasjerer kjendiser for saken og oppfordrer velgere til å stemme for en kvinnes rett til å velge. De protesterer og hever sinte stemmer mens de frimodig holder oppe sine skilt. Ondskapsfullt demoniserer de menneskene som snakker opp for rettighetene til de ufødte. Hvorfor er det slik? Hva er det som gir brensel til deres brennende lidenskap?

Det er en god grunn til at de som er i bransjen er så standhaftig for abort. De er glade mottakere av en svært vellykket og innbringende forretning. Hvis du ikke tror at abort er en stor pengemaskin, så undersøk din lokale leverandør for dagens priser. Med samme effektivitet som en «drive-thru», vil de fremskynde drapet på babyen din for bare 4 000 kr for opptil 16 uker gamle barn. Prisen øker dramatisk hvis barnet er eldre enn 19 uker. Du kan regne med å betale tre ganger beløpet til en dundrende pris av 13 000 kroner (se http://www.fpamg.net/fees for løpende priser).

a7abort002mjpg

Det er en ganske god inntekt for et par minutter med avriving av armer, ben og hodet til en liten baby. Så kontrollerer de at alle kroppsdelene kom med ut for og deretter å hive dem i søpla. For en dyktig lege tar det bare 15 til 20 minutter. Alt er lovlig, effektiv og det blir gjort bak lukkede dører, akkurat som i Holocaust. Kjærligheten til penger er fortsatt roten til alt ondt.

De som er for abort er forpliktet til sin overbevisning. De dreper for saken. Men for oss har saken vært en klippe å dø på. Vi må ikke, og kan ikke, og vil ikke la nedslaktingen fortsette. Vi produserte en prisbelønt film kalt «180» som gir et annet perspektiv på abort. Mer enn ofte gjør de som ser den en komplett 180. Se den, ta den til deg, og vennligst gi den videre til noen andre. Vær med å utgjøre en forskjell i den horrible abortsaken. www.180Movie.com

Publisert under tillatelse fra LivingWaters.com. Til norsk ved Ronny R. Larsen.

Ray Comfort

Author Ray Comfort

Ray Comfort is the best-selling author of more than 60 books. He is also the co-host of an award-winning television program (with actor Kirk Cameron) which is seen in 123 countries. He has spoken on the subject of atheism at Yale and other prestigious universities, debated on ABC's Nightline, written, God Doesn't Believe in Atheists, The Atheist Test (booklet--over one million copies sold), You can Lead an Atheist to Evidence But You can't Make Him Think, and, Evolution: A Fair Tale For Grownups (Bridge Logos). He was a platform speaker for American Atheists, Inc., at their 2001 National Convention. Ray and his wife Sue live in Southern California. All textual material published with written permission by Living Waters.

More posts by Ray Comfort

Leave a Reply