Skip to main content

Kjærlighetssorg er noe de fleste opplever minst en gang i løpet av livet. Det er tungt prosess hvor det er mange følelser som må bearbeides.

I det man opplever kjærlighetssorg, så kan det ofte føles ut som ingen ting hjelper. Man har følelser som fremdeles sitter igjen. Følelser som ikke lar seg trylle bort. Følelser som ofte blir til hat eller frustrasjon.

Det finnes ingen vei utenom sorgen. Den kan være både tung og bitter. Så når man sitter der, etterlatt med dype sår, dypt inne i hjertet, hvordan håndterer man det da på en best mulig måte?

Man tar en dag av gangen. «Vær altså ikke bekymret for den dag imorgen! For den dag imorgen skal bekymre seg for seg selv; hver dag har nok med sin egen plage.» Matt 6, 34

Selv om det er en tung vei å gå, så blir ting bedre. Det vil muligens gå med mange glass med tårer. Det kan kanskje ta år før sårene har blitt ordentlig leget, men det blir bedre.

Kanskje Gud har en annen som er utvalgt for nettopp deg.

Vær ikke redd, for jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd. Se, alle som er harme på deg, blir til spott og skam. De som setter seg opp mot deg, går til grunne og blir borte. Dine motstandere finner du ikke om du leter etter dem. De som går til strid mot deg, skal gå helt til grunne. For jeg er Herren din Gud; jeg har grepet din høyre hånd og sier til deg: «Vær ikke redd! Det er jeg som hjelper deg.»
Jes 41, 10-13

 

 

 

 

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply