Skip to main content

Ekteskap er forbeholdt mann og kvinne. Det er ikke for to menn, to kvinner, en mann og flere kvinner, en kvinne og flere menn, et menneske og et dyr, et menneske og en gjenstand eller et voksent menneske og et barn. Retten til å bære titlene ektemann, kone, hustru, enke, enkemann og ektepar er for de som har inngått et ekteskap.

Bibelen har klare bud angående ekteskap, skilsmisse og gjengifte. Det samme har staten. Hvis et samboerskap var det samme å betrakte som et ekteskap, så hadde de vært underlagt de samme lover og forskrifter som et ekteskap. Slik er det ikke. Inngangen av ekteskap er klart definert. Slik er det ikke for samboerskap. For ekteskap er det egne lover og regler. Det er det ikke i et samboerskap.

«Fly hor! Enhver synd som et menneske kan gjøre, er utenfor legemet; men den som driver hor, synder mot sitt eget legeme.» I over 2000 år har ordet «hor» blitt forstått til å inkludere betydningen sex før ekteskap. Ordboken definerer hor som: «To fornicate means to have sex with someone who you are not married to.»

Bibelen forteller oss «at verken horkarer eller avgudsdyrkere eller ekteskapsbrytere eller de som lar seg bruke til unaturlig utukt, eller menn som øver utukt med menn, eller tyver eller pengegriske eller drankere eller baktalere eller røvere skal arve Guds rike. »

Se om du trenger Gud på http://trengerGud.no

Ronny R. Larsen

Author Ronny R. Larsen

Ronny R. Larsen er fra Kristiansand og ble kristen for noen år siden. Han er gift og har tre barn.

More posts by Ronny R. Larsen

Leave a Reply